U1 |
KRÉMOVÁ ČESNEČKA (s pečenou šunkou od Francouze, chlebovými hranolkami a sýrem Gran Moravia) |
99 Kč |
U2 |
STEAK Z VYZRÁLÉ HOVĚZÍ KVĚTOVÉ ŠPIČKY (demi-glace, variace zeleniny - fialová a žlutá mrkev / čekanka / divoká brokolice, houba shiitake, máslo Café de Paris) |
459 Kč |
U3 |
HOVĚZÍ KULATÁ PLEC TAŽENÁ NA ČERVENÉM VÍNĚ (šafránové risotto, glazovaná kořenová zelenina, zeleninové chipsy, listy kapusty) |
309 Kč |
U4 |
BAŽANTÍ PRSO (teplý salát z černé a červené čočky, fenyklu, dýně, řepy a ředkve, omáčka diable z pečených kuřecích křídel, divoká brokolice) |
349 Kč |
U5 |
FISH PIE (zapečený koláč z mořských ryb, krevet, bramborového pyré, rybího velouté a sýru Gruyére) |
349 Kč |
U6 |
TRHANÉ LISTOVÉ SALÁTY S GRILOVANÝM KRAVSKÝM SÝREM Z LICIBOŘIC (medovo-hořčičný vinaigrette, červená řepa, dýňová semínka, neapolský chléb) |
299 Kč |
U7 |
SMAŽENÉ KOBLÍŽKY Z ODPALOVANÉHO TĚSTA (vanilková omáčka, smažené jablko) |
129 Kč |
|
Krabička |
10 Kč |